| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: Kocaeli Yaş: 14 Mesajlar: 4
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Yaptığım resimlere konuşma balonu koyamıyorum.Ayrıca resmin düzgün gözükmesi için şeffaf konuşma balonu olması lazım.Ben yeni üyeyüm ve kuralları tam bilmiyorum arkadaşlar lütfen hatam düzeltin not:Ayrıca resimlerin kenarına güzel çerçeve nasıl yapılır.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Resimlerde şeffaf konuşma balonu oluşturma Kullandığın resim gif formatında ise bu istediklerin olmaz. Gif formatında resmini açıp CTRL+A ile seçip CTRL+C ile kopyala. Daha sonra File>New iel yeni çalışma penceresi aç. O pencerede genişlik ve yükseklik senin kopyaladığın alana birebir olur otomatik. Boyutları ellemeden "OK" a tıklayıp çıkan yeni sayfaya CTRL+V ile yapıştırma uygulayıp daha sonra baloncuk yapmayı dene. Baloncuk yaptıktan sonrada Blend Mode' den opacity yada fill değerini %75e düşür.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: Kocaeli Yaş: 14 Mesajlar: 4
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Resimlerde şeffaf konuşma balonu oluşturma saol yardımın için ama CS3 ve tam olarak ingilizceden türkçeye çeviremiyorum.Yinede deniyeceğim.Bu arada resim formajı jpg..Ayrıca daha yeniyim ve baloncuğu nasıl bulacağımı bilmiyorum.Biraz kurcalıyım bari Konu sena_spidergirl tarafından (07-24-2008 Saat 15:25 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Resimlerde şeffaf konuşma balonu oluşturma çok saoll...Blend mode (karıştırma modu gibi bişey sanırım)..Onun yerini bulamadım.CS 2 yok dediğim gibi türkçe menüler ve bulmakta zorlanıyorum. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Resimlerde şeffaf konuşma balonu oluşturma Blend Mode- Opacity ; ![]()
__________________ What'sTha Fucc's .?\ Konu Young Thug tarafından (07-24-2008 Saat 17:18 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| balonu, konuşma, oluşturma, resimlerde, şeffaf |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/6392-resimlerde-seffaf-konusma-balonu-olusturma.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 07-24-2008 17:18 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Fotoraflara Renkli Texture Uygulama | This thread | Refback | 07-24-2008 14:41 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |