| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (4) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Yaş: 15 Mesajlar: 6
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Albüm Kapağı Hazırlamak ! Merhaba Arkadaşlar. Ben photoshop'a başlayalı 3 ay oldu.Bazı arkadaşlarım bana albüm kapa ğı ve özel günler için bir kapak yaparmısın dedi ve bende bunun üzerine 1 kaç şeyle uğraşmaya başladım.İlk önce arama motorlarında bununla ilgili bilgi almaya çalıştım ancak pekte yardım edici bir konu bulamadım. Siteden bir arkadaşımızın arama motorlarında dolaşırken bir albüm kapağı çalışması gözüme takıldı ve çokta hoşuma gitti. ![]() Benimde böyle güzel yada bundan daha güzel bir çalışma sergilemem için işime yarayacak brushler ve fikirler verirmisiniz. Benim yaptığım tanıtım burada çokta güzel olmasada ilk denemem.. ![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: İStanbul Yaş: 19 Mesajlar: 144
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Albüm Kapağı Hazırlamak ! Bu Tür Resimler Bulunan Siteler var Hazir :) ORdan Alıp Üstüne Yapılıyor.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Albüm Kapağı Hazırlamak ! Gösterdiklerine kapak değilde broşur desek.? He Bu konuda Kaynak bulaman biraz zor olabilir. kapak örneklerine bakarak kendini geliştirmeni öneririm.
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 19 Mesajlar: 160
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Albüm Kapağı Hazırlamak ! valla hepsi brush a benziyor bi hiphop yazısı yazılmış başka birşey yok brush dan |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Yaş: 15 Mesajlar: 6
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Albüm Kapağı Hazırlamak ! Arkadaşlar ilk resimdeki albüm kapağında küçük noktalamalar , güneş ışınları falan var ben bunların nasıl yapıldığını merak ediyorum ve yardım etmenizi istiyorum.Lütfen resimli yardım edin.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Albüm Kapağı Hazırlamak ! "Pattern" Yaz Aramaya G. Işığı İçin Eski derslere bak.
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: asdasödmnlsamn l Yaş: 18 Mesajlar: 98
Teşekkür Et: 11
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Albüm Kapağı Hazırlamak ! o noktalar sitede var. ben yapmıştım :S
__________________ Çalış Ulan Ozicem Başaracaksın |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| albüm, hazırlamak, kapağı |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/6307-album-kapagi-hazirlamak.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Sim Kart Tasarm | This thread | Refback | 08-05-2008 16:16 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Adobe Illustrator CS2'de Batch (Toplu ilem) yapmak | This thread | Refback | 07-23-2008 12:52 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Flash Tool Mens | This thread | Refback | 07-21-2008 03:17 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dekupe aracnn kullanm | This thread | Refback | 07-21-2008 02:49 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |