| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Yaş: 17 Mesajlar: 11
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Renklendirme sevgil photo shop uzmanları ben buraya daha yeni üyeyim..Ama benim babamıın eski siyah beyaz yada sarı resimleri vardır...onları renklendirmem gerekiyor size resimi gösteriyorum ben daha yeni ps cs2 programını indirdim nasıl ne yapılacağı hakkında bir bilgim yoq... lütfen şu resmi çevirmem için açık ve net veya sizin çevirmenizle yardım etmenizi istiyorum........Herkese iyi günler!! ![]() |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #5 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Renklendirme Renklendirmek Biraz Zor gibi Gözüküyor.
__________________ What'sTha Fucc's .?\ Konu Young Thug tarafından (07-10-2008 Saat 21:33 ) de değiştirilmiştir.. |
| |
| | #7 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Bulunduğu Yer: 07 Yaş: 20 Mesajlar: 186
Teşekkür Et: 15
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Renklendirme Buyur: ![]() Renklendirme için bu pluginleri kullanabilirsin(hiç denemedim ama işe yarıcağından eminim) http://forum.photoshopuzmani.com/plug-ins/763-resim-renklendirme.html Konu Kirli Kedi tarafından (07-11-2008 Saat 16:53 ) de değiştirilmiştir.. |
| |
![]() |
| Etiketler |
| renklendirme |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/6119-renklendirme.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - mza Yapm (signatur tutorial) | This thread | Refback | 08-06-2008 21:13 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Macromedia Freehand nedir? | This thread | Refback | 07-13-2008 11:38 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |