| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Yaş: 20 Mesajlar: 17
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | doku atama.... merhaba...photoshopu yeni kullanmaya başladım,yavaş yavaş öğreniyorum.boyama yapmak dışında herhangi bir malzeme ataması falan yapabiliyor muyuz örneğin zemine ahşap kaplama yapmak istiyorum böyle bir imkan sunuyor mu?sunuyorsa nasıl yardımcı olursanz sevinirm... |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008 Yaş: 20 Mesajlar: 17
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: doku atama.... teşekkürler ama baktım ve ben bu konuyla alakalı bişi bulamadım:(örneğin mermer dokum var internetten indirdm onunla kaplamak istiyoruum bir alanı.nasıl olacak bu ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| HAKAN ! ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: Kayseri Yaş: 20 Mesajlar: 77
Teşekkür Et: 29
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Ce: doku atama.... Pattern - PhotoshopUzmani Forumları detaylı bakınız..
__________________ |
| |
![]() |
| Etiketler |
| atama...., doku |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/6098-doku-atama.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 07-08-2008 18:19 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |