| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | CS-3 Gif Mantığını Anlamadım. Sabahtan Beri Cs3'te Gif Açmaya çalışıyorum. gifi atığımda bütün parçaları gözükmüyor. resme dönüştürüyor gifi. cs2 öyle değildi imageready dee yok bu lanet şeyde ne yapıcaz bile varm ıarkadaşlar çok lazım. PLS.
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: CS-3 Gif Mantığını Anlamadım. Dostum Sorum O Değil Onu Biliyorum. Ben Gifi Açamıyorum. Kaydetmek Değil Açmak İstiyorum... Misal İmage Ready'e Bir Gif Attığın Zaman. Bütün Frame Parçalarını Layer olarak Otomatik veriyordu bundan yok o dalga ::::[
| | |
| | #5 (permalink) |
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: CS-3 Gif Mantığını Anlamadım. Eyw Dostum Yinede sağOL.. Şansa Msn'de Cs 2 kullanan Kimse yok Psd' olarak kaydettirdim ona. :[
| | |
| | #7 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: antalya Yaş: 20 Mesajlar: 91
Teşekkür Et: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: CS-3 Gif Mantığını Anlamadım. walla dostum cs3 te yapıcak bişey yok herhalde dediğin gibi imageready de yok. ben cs3 kullanıyorum gifi açıcağımda photoshop 6.0'ı kullanıyorum imageready ile parçalara bölüyom sonra psd olarak kayıt ediyom cs3 te yapacağımı yapıyom. yani anlıcan baya uğraşıyorum:)
__________________ Gürleme gökyüzü benden çok ağlayamazsın... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: CS-3 Gif Mantığını Anlamadım. Alıntı:
Tamam Dostum Adresini profilime Eklersen Sevinirim. Bu Arada Allah Razı Olsun Senden.!
__________________ What'sTha Fucc's .?\ | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.217 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: CS-3 Gif Mantığını Anlamadım. ImageReady CS3 yok ve Photoshop'ta animasyon dosyalarını açarken biraz zorlanıyoruz. Önceden gif dosyalarını ImageReady ile açıp rahatça çalışırdık. Photoshop CS3'de bu o kadar kolay olmuyor. Bi kaç basit işlem ile gif dosyalarındaki frameleri layerler şeklinde açmayı göstereceğim. Önemli not: Bu olayı yapabilmeniz için bilgisayarınızda QuickTime (7.1 ve ya sonraki sürümlerinden...) yüklü olmalıdır. Öncelikle resminizin buluduğu dizine gidin. Ardından açılan pencerede dizine ulaştıktan sonra gif dosyamızın görünmesi için "Dosya Adı" bölümüne "*.GIF" yazın ve enterlayın. Artık gif dosyamız görünüyor. Ardından resminizi seçip, "Load"a tıklayın. Ve karşınıza çıkan pencerede "Ok"a tıklayın.
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anlamadım., cs-3, mantığını |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/6044-cs-3-gif-mantigini-anlamadim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 07-03-2008 20:14 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |