| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Geçişler 2. Tane resim ölü. Sağ kalanda action ile yapılıyor sanrım zoom efecti
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: antalya Yaş: 20 Mesajlar: 91
Teşekkür Et: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Geçişler Yüzeysel bi çalışma oldu... ![]() Sonuç: ![]()
__________________ Gürleme gökyüzü benden çok ağlayamazsın... Konu limitsiz11 tarafından (06-27-2008 Saat 22:52 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Geçişler güzel anlatım olmuş gif'in üzerinede keşke sitemzin adını yazsaydın dersi portala taşıyabilirim ozaman düzenleme yapabilirmisin kardeş...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: antalya Yaş: 20 Mesajlar: 91
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Geçişler Layerler arasında geçiş yaparken kapatıcağın layerlerin opacity değerini düşürerek kapat.
__________________ Gürleme gökyüzü benden çok ağlayamazsın... |
| | |
| | #9 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Geçişler CTRL-T ye bas ve shift'e basarak küçült layerlerı ki görüntüde bozulma olmasın. Dört sefer kopyaladıktan sonra layer 5 tane oluyo. birini elleme diğerlerini büyükten küçüğe doğru küçült. Sonra animasyon penceresini aç. Yukarıdaki resimdeki gibi kırmızı ile boyadığm ve bunu tıkla yazdığım yere dört kez tıkla. ve layerleri en altta gösterdiğim gibi kapat aç. En son framede(animasyon penceresindeki en son kare) opacity:50 olan layerin opacity değerini 100 yap. Sorun yaşarsan bildir. elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
__________________ Gürleme gökyüzü benden çok ağlayamazsın... Konu limitsiz11 tarafından (06-28-2008 Saat 10:55 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: SAMSUN Yaş: 15 Mesajlar: 8
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Geçişler Alıntı:
sağol dediklerini anladım ama uygulamam için tek bir kilit noktası kaldı o da çok kolay ama ben maalesef unuttum bir türlü aklıma gelmedi ctrl-t-shift yaptıktan sonra küçültme ayarlarını üstteki hangi kısımdan yapıyorduk ? ve animation açınca sadce tek resim çıkıyo senin dediğin gibi yapıyorum amaaynı resimden 5 tane oluyor (not:cs2 kullanıyorum) ![]() böyle rezalet bişi oluyo ama onu bile sizin anlattığınız gibi yapamadım tek tek duplicate ettim sonra animation penceresinde tek tek opacity değerini büyükten küçüğe ayarladım gerçekten başınızı ağrıttım ama sorunum bu maalesef bir türlü o beyaz resmi gibi yapamıyorum Konu EDA tarafından (06-29-2008 Saat 01:02 ) de değiştirilmiştir.. | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| geçişler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/5942-gecisler.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-27-2008 22:26 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |