| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 29
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | logo design sitelerini gezerken aşağıdaki logoya rastladım ve çok hoşuma gitti ![]() mümkünse bunu yapabilmem için bi ders hazırlayabilirmisiniz?? Konu innocent tarafından (06-22-2008 Saat 13:59 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: logo Bu Fazlaca profesyönel bir ders eğer olursa mükemmel olur (bu grafik sitesi demiştinde bu Counter Strike klan yazıyor ? ) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: logo çok detaylı bunu photoshop üstünde değişik işlemler ile yaparsın fakat bukadar iyi sonuç alamazsın bu 3dmax ile yapılmış olmalı...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: logo counter strike yazıyor ewt ama bu logoyu yapan site "cosmo design" aynı logodan cosmo yazısıda var. bi ders mümkün değilmi yani?? 3dmax la falan ![]() buyrun "cosmo" logosu http://www.cosmo-designs.com/justano...mybjorkman.jpg Konu innocent tarafından (06-22-2008 Saat 14:05 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: logo Photoshop ile bu 3boyutlu görüntüler için 100ü geçen layer gerekiyor. Buda çok iyi bir bilgisayar gerektiriyor tabi birde bilgi üstelikte zaman. Şuan için ubnların hepsine sahip değilim. Yazı ile anlatırım ama hiç bir işe yaramaz. Aynısı olmasada 3boyutlu yazı dersi açmaya çalışıcam.
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: logo anladım.. 3 boyutlu dersleri görmüştüm.. çok hoşuma gittiği için istemiştim, neyse zaten dersi olsada yapacağımı pek sanmıyorum :) ama 3 boyutlu dersi bekliyor olacağım :) cevaplar için teşekkür ederim |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| logo |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |