| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: Gayseri ;) Mesajlar: 66
Teşekkür Et: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Sanal Tuning Alanı? Bugün bi araba modifiye ediyim dedim. elimden geldiği kadar yaptım bişeyler renk miş alçatmaymış onları ztn biraz ps bilen biri yapabilir ama genede yeni başlayanlar için onlarda lazım. Bugün foruma baktım ama modifiye ile ilgili nerdeyse hiç bişey yok sadece arkadaşlarımızın çalışmaları var sadece Arabanın Camının Rengini Değiştirme, Arabanın Altına Neon Işık Verme, Arabaya Karbon Filtre Kaput Yapma, far yakma(arabamizin farlarini yakalim) sadece bunlar var bence sanal tuningte daha yapılacak çok şey var. biraz daha daha tuning e ağırlık verebilirseniz güzel olur şimdiden teşekkürler. bide sana tuning bölümü açılsa hiçte fena olmaz
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 4
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Sanal Tuning Alanı? Bencede haklısın fakat dolu olurmu bilinmez
__________________ İmza Yok Parmak Bassam... I Love Skateboarding... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 98
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Sanal Tuning Alanı? arkadaşım bence bu sitede o dediğin sanal tuning işi gitmez arkadaşların zaten iş başından aşkın birde onlarlamı uğraşacaklar bence gereksizsanal tuning hakkında bir çok site var bence oralardan girip yararlanmanı öneririm ama yine yönetime kalmış bir karar :):):) |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| alanı?, sanal, tuning |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |