| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: Gayseri ;) Mesajlar: 66
Teşekkür Et: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Kalp atışlı yazı? ![]() burdaki gibi kalp atış şeklini nasıl yaparız bide kırmızı beyaz ortadaki çizgilileri nasıl yapacaz styles felan mı gerek? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: derss ? sanırım şu kalp ritimlerinin olduğu kısım brush yazı içindeki çizgilerde aslında değişik türlü adımlar il euygulanabilir gerek pattern gerekse elle bunun hakkında bir ders hazırlarım...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: derss ? bulursam onu paylaşıcam ders içinde...
| | |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 208
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: derss ? Anladığım kadaıyla bu örnekteki yan kısımlarla ilgileniyosun? Sorduğun bu yani? Bunun başka yolu varmıdır bilmiyorum ama ben olsaydım bunu elle yapardım ve resimlerden yararlanabilrisin. (pen tool u seçerdim.) ![]() ve ekrana bikaç zoom uygular (yakınlaştırır) elle çizerdim ![]() ![]() Brushlar senin istediğin biçimde olmayabilir. Bence en güzeli sana lazım olan büyüklükte ve uzunlukta görseli kendin çizmen olacaktır.
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: derss ?
| | |
| | #9 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: Gayseri ;) Mesajlar: 66
Teşekkür Et: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Kalp atışlı yazı? cakarcy sende sağol ben uğraştım birazda tam tutturamıyom yaa değişik çekiller çıkıyo :) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 208
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Kalp atışlı yazı? Üzerindeki kırmızı beyaz desen için... Bunuda elle yapman mümkün(ki bana göre o verdigin örnektekide pattern değil gradient) Onu da elle şu şekilde yapabilirsin Bleedng options / gradien overlay ( resimdeki gibi) ![]() daha sonra radient renk seçimi alanına tıklayarak, ![]() renk ayrlarını bu şekilde (bir kırmızı - bir beyaz üst üste getirerek) bu görüntüye ulaşabilirsin. : ![]() ARKADAŞLAR BİRAZ ACELEM VAR BİYANDAN ÇANTA HAZIRLIYORU MBİYANDANDA BUNU HAZIRLYIORUM:d YOLA ÇIKCAM BİRAZDAN HIZLI Bİ ŞEKİLDE BUNU YAPABİLDİM. UMARM İŞİNE YARAR daha detay gerekirse daha sonra bu logoyu baz alarak detaylı bir ders konusu açarım. AMA LÜTFEN HEMEN HAZIR BRUSHLAR VE HAZIR PATTERNLERE SALDRMAYIN HEMEN. ÖNCE BİR BAKIN BAKALIM KENDİNİZ BUNU NASIL YAPARSINIZ? BU İŞ BÖYLE ÖGRENİLİR KOLAY GELSİN
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| derss |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/5625-kalp-atisli-yazi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-15-2008 17:06 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |