| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 35
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: avatar istek Forumda İmza yapımı dersleri var ordan baksana hem bu bölüm avatar istek bölümü degil ders istek bölümü |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: avatar istek Arkdaşım beni yanlış anlama ama uğraşıp yapsan daha iyi olmazmı?Bunu başkasına yaptırdım demek yerine ben yaptım demek istemezmisin?....
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: avatar istek arkadaşım burada istek yapılmıyor ... Öğrenip çabalayıp kendin yapıyorsun yapamadığın bir yer olursa yardım ederiz
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Etiketler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/5471-avatar-istek.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-08-2008 13:00 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |