| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: Ankara Yaş: 19 Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | resimleri içiçe alıp, bütünlük sağlamak.. 3 aydır ps kullaniyorum ve merak ettiğim bir konu var.. ![]() bu şekil bir banner çalışması yapacağım konu yine şebnem ferah olacak.. burada ki resimler eski olduğu için kullanmak istemiyorum ve en önemlisi bu işi öğrenmek istiyorum. Konu iNsurgenTe tarafından (06-01-2008 Saat 04:39 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: resimleri içiçe alıp, bütünlük sağlamak.. sanırım şöyle birşey istiyorsun en kısa zamanda sitemize ders olarak eklenecektir. ![]()
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: resimleri içiçe alıp, bütünlük sağlamak.. bu dersi unuttum yarın sitemizde olacak...
| | |
| | #6 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: resimleri içiçe alıp, bütünlük sağlamak..
| | |
| | #9 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: marmara Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: resimleri içiçe alıp, bütünlük sağlamak.. slm arkadaslar,photoshopa yeni basladim.ögrenme asamasindayim,bana yadimci olurmusunuz,nasil baslaniyor.ne yapmam gerekiyor. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| alıp, bütünlük, içiçe, resimleri, sağlamak.. |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/5270-resimleri-icice-alip-butunluk-saglamak.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Fotoraflara HDR Efekti | This thread | Refback | 06-17-2008 15:03 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 06-01-2008 10:01 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |