| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: sa Yaş: 17 Mesajlar: 30
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ufak bi soru ! ![]() Resimdeki gibi bir şey hazırlıcam photoshopta fakat bunlara link i nasıl vericem Örneğin; Anasayfa yazanyerin linki şöle olcak : anasayfa.php Katagoriler yazan yer : kategori.php Gibi vs vs Şimdiden teşkler linkleri gosterdim ama seo otomatik yazıya çevirmiş anlarsınız artık siz :D Konu Kültürlü Kedi tarafından (05-23-2008 Saat 20:00 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Ufak bi soru ! photoshop'ta bu yaptığın çalışma açıkken slice tool aracı ile link vermek istediğin bölümleri kesip daha sonra kestiğin bölümlere iki kere tıkladıktan sonra açılan pencerede URL bölümüne istediğin linki verdinmi istediğin kısıma tıklama olasılığı vermiş olacaksın...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: sa Yaş: 17 Mesajlar: 30
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Ufak bi soru ! Peki bunu kayıt ederken save for web olarak kaydediyorum fakat kestiğim link verdiğim yerler ayrı ayrı dosya oluyor o neden acaba ? tek bir tabloda çıkamaz mı ? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Ufak bi soru ! Tek tabloda çıkarmanın bir manası yok ki. Madem öyle photoshop ta cebelleşmeyin. jpeg kaydedin dw de mapleyin resminizi menünüzü. Seçtiğiniz yerleri kesip kesip tablolara yerleştirmesi bir nimet. Bundan şikayetçi olan ilk sizsiniz sanırım :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Ufak bi soru ! HAyır şikayetçi felan değilim. Sadece bilmediğim için sorunumu belirttim ! yani bir nevi öğrenmeye çalışıyorum daha silice tool ne işe yarar onu bilemiordum :D neyse Peki bana şu illeti web te nasıl yayınlamasını öğretebilirmisin =) biliorum çok ileri gidiorum ama şu illeti öğrenemden rahat edemicem Konu TaYFaTuRK tarafından (05-23-2008 Saat 22:59 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Ufak bi soru ! Ya abicim cnm benim :D sorunumu dile getiremedim herhalde :D bana .html olarak vermesi benim işime yaramıcak ki :) hiç bir faydası yok ben bu yaptığım tabloyu vBulletinde yayımlıcam ama nasıl olacak hala anlamış değilim :) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Ufak bi soru ! Dile getiremedin değil getirmedin. vBulletinde ben bunu bunu yapmak istiyorum demedin bu 1. 2.si vBullettinde kullanmak içinde sana html dosyası gerek. DW de açıp vBulletin dosyana nereye istiyorsan yerleştirirsin. Panelden yapacaksanda slice tool ile sadece kes link koymana gerek yok. Linki panelden koyarsın. 3.sü sanırım bu işte daha yenisin.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/5103-ufak-bi-soru.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-23-2008 23:34 | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 05-23-2008 21:57 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-23-2008 20:23 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |