| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: çift renkli yazı ? :S yazıyı yaz daha sonra yazının bulunduğu layer'a sağ tuş ile tıkla açılan menüden bleending options seçeneğine gir önümüze gelen pencerede stroke ayarı bölümünden uygulayabilirsin... NOT:Sitede arama yapmadan bir dahaki sefere konu açlırsa uyarısız konu silinecektir. Ders sitemizdede mevcuttur...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Balıkesir Mesajlar: 96
Teşekkür Et: 6
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: çift renkli yazı ? :S K.bakma hakan abi ayıptır söylemesi sitede arşiv çok fazlada :D bulamadım :D aradığım konuyu o yüzden istek açtım tekrar k.bakma |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: çift renkli yazı ? :S siteyi böle saçma konularla kirletmenin anlamı yokki çok fazlada olsa bakman gerekir
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Balıkesir Mesajlar: 96
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: çift renkli yazı ? :S Edit:Teşekkürler Kültürlü Kedi :D Konu Lemming tarafından (05-19-2008 Saat 16:47 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: çift renkli yazı ? :S Alıntı:
Gereksiz mesajlardan vazgeçin. Biri bir hata etmiş onun üstünde sende hata ediyorsun hemde ikaz ettiğin şeyi kendin yaparak. Bundan sonra, bundan önce yaptığım gibi bu tarz mesajları uyarısız silicem. Sonra hakana bana gelipte neden mesaj sayım artmıyor neden mesajlarım siliniyor demeyin. Bu tarz gereksiz mesajlardan da vazgeçin. Sizde rahat edin bizde.
__________________ ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: çift renkli yazı ? :S çok teşekkür ederim Kültürlü kedi. Bilmiyorum diye beni bu kadar aşağılayama gerek yok.Sizlerde photoshop'u annenizin karnında öğrenmediniz.Lütfen biraz Saygı.Bu arada Kültürlü Kedi ben yine aradım ama forumda bulamadım bu konuyu sen birazcık anlatabilrmisn ? sana zahmet olmazssa ?? |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/5029-cift-renkli-yazi-s.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 05-19-2008 18:38 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-19-2008 16:28 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |