| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: aydın Mesajlar: 16
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | bu tarz birşeyi nasıl yapabilirim? kucukresim.com - Ücretsiz Resim Yükleyin ![]() bu tarz yahut buna yakın bi imzayi nasıl elde edebilirim bana yardımcı olur musunuz? |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: asd Mesajlar: 39
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: bu tarz birşeyi nasıl yapabilirim? kardeş ben kısaca anlatım yeterınce vaktım yok cunku. Şimdi remi açıyorsun onu istediğin boyuta getiriyorsun. Daha sonar yenı bır layer acıyorsun rectangular aracı ile istedigin sekilde bir seçim yapıyorsun(kısa yolu "M").istersen resimdeki ordaki kısımın aynısını yapabılırsın. daha sonra içini paint tool ile dolduruyorsun(kısa yolu"G").Bu işden sonra da opacity ayarını kafana gore dusur. Soran yazını yaz okadar. Süsleme vs sana kalmıs.. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/sorulariniz-gorusleriniz-ve-istekleriniz/4992-bu-tarz-birseyi-nasil-yapabilirim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-18-2008 14:37 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |