| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 19 Mesajlar: 84
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Bakarmısınız ? ![]() ![]() ![]() ArkadasLar su üstteki Resimlerde Bi Katman war böLe noktaLı noktaLı :D hatta sag taraftaki adamın sagında cok war :D Onu nasıL yapabiLirim ? Bu arada signatur'ü yapan iLLegal43 ' tür :) Konu ozzy-burak tarafından (05-10-2008 Saat 11:51 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: Bakarmısınız ? Yeni bir sayfa aç, 4x4px olsun. Bu sayfayı 1600x büyültüp sağ en üst köşesine Pencil Tool ile 1px lik nokta koy. CTRL+A ile tüm çalışmayı seçli yapıp (Edit>Define Pattern) i seçerek çıkan pencereye erhangi bir isim yazıp "Tamam" dedikten sonra, Üstüne ekleyeceğin çalışmaya geçip yeni bir layer açıp Edit>Fill i seçiceksin. Çıkan pencerede değerler şöyle olmalı: Use: Pattern Custom Pattern: (Az önce kaydettiğiniz pattern i listeden seçerek bulun.) "OK" a tıkladıktan sonra noktalar çalışmanıza eklenicek.
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: Kütahya Mesajlar: 2.032
Teşekkür Et: 875
Resimler: 6 Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Ce: Bakarmısınız ? Dostum ben bunları brushlarla yaptım ama Kültürlü Kedi ninde yöntemini kullanabilirsin ![]() Konu illegal43 tarafından (05-10-2008 Saat 21:57 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/4875-bakarmisiniz.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Zincirler ile Yazlarnz Asn | This thread | Refback | 05-10-2008 12:22 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |