| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: Bursa Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Photoshopta Resmi Manzaraya Yerleştirme S.a başka forumlarda buldum ancak güzel anlatım yapılmamış bu yüzden anlayamadım ayrıntılı olarak nasıl yapıldığını anlatır mısınız ? Bu örnek resimdeki gibi olması gerekiyor yardımcı olursanız güzel olur iyi çalışmalar kolay gelsin örnek resim: ![]() |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | yunus35li (05-02-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Photoshopta Resmi Manzaraya Yerleştirme Bunun Neresi Anlatılcak ki altı üstü 2-3 yol var bunda
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: Bursa Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshopta Resmi Manzaraya Yerleştirme arkadaşlar ben resmi manzara resminin üstüne yapıştırdım ama Select > Feather ve Select > Inverse efektlerini uygulayamıyorum aktif gözükmüyor sorun bu |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı Olma Yolunda ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 440
Teşekkür Et: 248
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshopta Resmi Manzaraya Yerleştirme opaklığını düsürüp kenerlerını ovallestir(smudge tool ile) olur amotor işi olur biraz ama fena durmaz
__________________ |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/4730-photoshopta-resmi-manzaraya-yerlestirme.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Photoshop CS2 ve Photoshop Lightroom | This thread | Refback | 05-02-2008 03:08 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 05-02-2008 02:40 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 05-02-2008 01:17 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |