| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #3 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: var mı bunları çevirebilecek ? Şans'a Bak Dostum Dün Gece Bende Bu Derslere Baktım Çevirmeyi Denerim En Kısa Zamanda :)
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: var mı bunları çevirebilecek ? bende akşam bir bakarım çeviririm eğer elimdeki iş biterse:S
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: var mı bunları çevirebilecek ? Sitede Bu Derse yapılan Yorumları İyice oku link atmışlar adamlar bu yolla neler yapmış görmelisin bittim yapıcaktım saat 1 gibi ama geç diye yapmadım
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 26 Mesajlar: 3
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: var mı bunları çevirebilecek ? bende bi deneyim bakalım şansıma Konu davut tarafından (04-28-2008 Saat 19:57 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: hatalı giriş |
| | |
| | #9 (permalink) |
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: var mı bunları çevirebilecek ? 2. Dersin yarısından çoğunu çevirdim Boş vaktim olunca geri kalanınıda çeviririm yanlız verilen efeclerde hata yapabilirim :) baya zor bir ders
__________________ What'sTha Fucc's .?\ Konu Young Thug tarafından (04-29-2008 Saat 15:30 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: var mı bunları çevirebilecek ? Alıntı:
Young Thug, sen dersi aç, düzeltmeleri birlikte yaparız. CPU fanı alabilirsem bende 1. dersi çeviricem...
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/4703-var-mi-bunlari-cevirebilecek.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Parlayan eritler | This thread | Refback | 04-29-2008 15:50 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-28-2008 15:56 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |