| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmzada ki efekt hakkında Bilgisayarım Gitmeseydi Resimli Anlatım Yapardım Ama Yok Malesef: Şöyle Bir Bakınca Sana Şunları Söyleye Bilirim ,
__________________ What'sTha Fucc's .?\ Konu Young Thug tarafından (04-26-2008 Saat 19:26 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmzada ki efekt hakkında bence anlattıklarınla olur :) O beyaz noktalarıda ben anlatayım bari :) Önce bir layer aç sonra istediğin boyutlarda yuvarlak fırçayı al istediğin yerleri boya sonra bunu overlay yap o kadar bitti :D istediğin imzayı yapmış oldun :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmzada ki efekt hakkında Alıntı:
Arkadaş o Şekli brush'un ayarlarındanda yapabilir Buyur Allta Bursh Var Splatter Brush ( Noktalar )
__________________ What'sTha Fucc's .?\ | |
| | |
| | #6 (permalink) |
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmzada ki efekt hakkında kardeşim dediğim gibi layer modunu ayarlaman lazım birde noktalar çok büyük :) sarıya boyadın mı layer modu overlay yada color dolce olsun tabi boyama işlemini ayrı layer üzerinde yapman lazım ben resimli anlatım yapamam yapacak arkadaş olursa iyi olur
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Yaş: 20 Mesajlar: 10
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: İmzada ki efekt hakkında resimli anlatmayı bilmene yardımcı olurum kardeş yeter ki sen şunu anlat bana ....mesela brtg_dgn kardeşin imzasında da aynı şey var....anlayacağım bir şekilde Konu gentlemen tarafından (04-27-2008 Saat 16:04 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: İmzada ki efekt hakkında Dostum Bak Bir Denedim Butarz Birşey çıktı Gerçek Resim -----------------Signature Modu ![]() ![]() 18 Layer Al Sana Psd'sini Atıyım incele Olmazsa Müsait Olduğum Zaman Dersini Veririm Psd Dosyasını İndirmek İçin Tıklayın..
__________________ What'sTha Fucc's .?\ Konu Young Thug tarafından (05-02-2008 Saat 21:16 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/4683-imzada-ki-efekt-hakkinda.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Geri, leri Alma lemleri | This thread | Refback | 04-27-2008 16:02 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-26-2008 18:24 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |