| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Örnek te ki gibi Bi gif nasıl yapılır ![]() arkadaşlar böle bişi yapmak istiyorum . yardımlarınızı bekliyorum |
| | |
| The Following 2 Users Say Thank You to reddeck For This Useful Post: | mehmetcece76 (04-26-2008), reddeck (05-02-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #4 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 13 Mesajlar: 209
Teşekkür Et: 193
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Örnek te ki gibi Bi gif nasıl yapılır Bende var ekliyorum buraya.. Sqirlz Water Reflections Portable Sqirlz Water Reflections programı ile bir veya birden fazla resim ile çeşitli su yansımaları, su efektleri oluşturabilir bu oluşturduğunuz resimleri isterseniz SWF yani Flash Animasyon, isterseniz AVI video, isterseniz de GIF (hareketli resim) türlerinde kaydedebilirsiniz. Download Dosya şifresi : PHP Kodu:
__________________ Konu -MGEY!K- tarafından (04-29-2008 Saat 21:02 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Ce: Örnek te ki gibi Bi gif nasıl yapılır Alıntı:
| |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/4679-ornek-te-ki-gibi-bi-gif-nasil-yapilir.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 04-29-2008 21:18 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-29-2008 20:45 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Resimleri Siyah Beyaz yapma | This thread | Refback | 04-29-2008 20:35 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |