| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: ısparta Yaş: 24 Mesajlar: 12
Teşekkür Et: 9
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | gif şeklinde imza yapımı aşağıdaki gibi bir imzayı nasıl yapabılırım yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler ![]() |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: gif şeklinde imza yapımı Bence Photoshop'da yapamaya kalkma Çok Zor Birşey'e benziyor Nerden baksan 200 layer yer bu flash yap gif olarak kaydet derim
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: gif şeklinde imza yapımı Alıntı:
Soruya gelince.. Bende Flash derim. Photoshop yada diğerlerini kullanıp gif yapmaya kalkarsan; 1) Renk kaliten Flasha göre çok düşer. 2) Flash' ta yaptığın gif atıyorum 50kb ise PS' de 2mb' ın üstünde görmen içten bile değil.
__________________ ![]() | |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Yaş: 18 Mesajlar: 14
Teşekkür Et: 6
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: gif şeklinde imza yapımı Alıntı:
| |
| |
| | #7 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: gif şeklinde imza yapımı Sen bunca uyarıya rağmen akıllanmadıysan ben sana daha ne yapayım. Ben uyarmayı bilmiyorum ama sen konuşmayı bileceksin..! Bu forumun kuralları var. Üstelik Hakan tarafından uyarınız da var. "Türkçemizi Düzgün Kullanalım!.. " bilmiyorum size layık mı ama...
__________________ ![]() Konu Kültürlü Kedi tarafından (04-24-2008 Saat 16:45 ) de değiştirilmiştir.. |
| |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: ısparta Yaş: 24 Mesajlar: 12
Teşekkür Et: 9
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: gif şeklinde imza yapımı ilginize teşekkür ederim arkadaslar.yapımını anlatan bir ders eklerseniz çok makbule geçecek.şimdiden teşekkürler |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: gif şeklinde imza yapımı Alıntı:
Flash da bu iş Maske ile oluyor. sende bi arama yap istersne.
__________________ ![]() | |
| |
| | #10 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 17 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: gif şeklinde imza yapımı evet flash'da yap derim ben ve kültürlü kedi'nin dediği gibi maske yöntemiyle yapılıyor bu çalışma google'da maske ile ilgili derslere bakarsan biraz bilgin olur ve bu tarz çalışmayı kolaylıkla yaparsın
__________________ ![]() |
| |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/4640-gif-seklinde-imza-yapimi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 05-01-2008 13:58 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-23-2008 18:55 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dersler | This thread | Refback | 04-23-2008 18:30 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |