| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. |

![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Yaş: 17 Mesajlar: 14
Teşekkür Et: 6
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Merhaba arkadaslar Bir konuda yardım isteyecektim aslında yardımdan çok öğrenMiş oLacaqım:) ADım ADım anlatmaya qeçeyiM. 1.Bİr harita haritanın sadece Bölgeleri gostermesi gerekiyor. 2.Karadeniz bölgesi/Bizim üzerinde duraceğımız bölge/ 3.Haritadan karadeniz bölges,ne tıklayınca bu bölge haritanın büyüklüğünde olacak yani resim büyüyecek.. 4.Sonrada karadeniz bölgesinde bulunan illerin üzerine gelince onlar hakkında bilgi edinecegiz..:) Bunları bilene kolay bilmeyenede zor gelir ben doğru düzgün bir biçimde yardımıkmı istedim yardım eden olursa eyw edemeyen veya etmeyen oLursaALLAH razı Olsun ..Yetkili arkaşların gözüne takılırsa bu topik mailden konuşmak daha kolay olabilir inş yalnıs biyere topiq açmamışımdır.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: FireworkS ve fLash Bilqisi oLanLar iÇin yardımLık Bir konu:( he birde yeni gördüm fazlada mesajım yok ama önceden üye oldum takip ediyodum siteyi şimdi işim düşünce gelmiş gibi oldum k.bakmayın:D |
| | |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.896 Times in 880 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: FireworkS ve fLash Bilqisi oLanLar iÇin yardımLık Bir konu:( anladığım kadarı ile bir bölgeye tıkladığında o harita büyüyecek büyüdüğünde ilçeleri mahalleleri görünecek bir yere tıkladığındada oranın bilgilerini göstercek bu ancak flashta mümkün olur ama baya kasar yani uğraştırıcı bir iş...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: FireworkS ve fLash Bilqisi oLanLar iÇin yardımLık Bir konu:( evet doğru anlamışşınız ama haritanın üstündeki karadeniz bölgsine tıklayınca bölge büyüyecek ve sadece karadeniz bölgesindeki illeri görecegiz ve herhalgi ilede tıklayıncada pop menü gibi şehrin bilgileri gelecek önümüze.. vaLla bunun için yardım edecen ir Müslüman evladı oLurs iyi olur |
| | |
| | #6 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: FireworkS ve fLash Bilqisi oLanLar iÇin yardımLık Bir konu:( evet arkadasım ona benzer bişeler tamda bilqim olamadıqı için:S yardımcı olursan sevinirim |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.521
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: FireworkS ve fLash Bilqisi oLanLar iÇin yardımLık Bir konu:( valla ben nette görmüştüm bölgelere tıklayınca ilçeler geliyordu ama bu baya bi kasar ya zordur...Bizim bölümdeki hocalara sorarım yardım edebilirsem ederim :)
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/4626-fireworks-ve-flash-bilqisi-olanlar-icin-yardimlik-bir-konu.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Dreamweaver - Flash Dosyas Eklemek | This thread | Refback | 04-22-2008 20:46 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |