| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. |
![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: k.maraş Yaş: 27 Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | kalb atışı şeklinde imza yapımı merhaba ben kalb atışı ritmi şeklinde imza yapmaya çalışıyorum bir kaç site resimli anlatmış fakat benim takıldığım yerler var yardımcı olursanız çok sevinirim.yapımın son aşamalarına doğru tweens animation frames menüsünü kullanmamız gerekiyor ama ben galiba onu kaybettim bulamıyorum yardım edermisiniz..şimdiden teşekkürler |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: k.maraş Yaş: 27 Mesajlar: 7
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: kalb atışı şeklinde imza yapımı öncelikle teşekkürler hepinize.. kalb atışı ritmi şeklinde imza yapımını gösteren site; ![]() ve tarife göre şu şekli alması lazım,ben biraz farklı yapacağım yapabilirsem inş . ![]() ![]() buda benim yapmaya çalıştığım ![]() tweens animation frames de takıldım daha doğrusu animation frames'e kadar doğru mu gittim onuda bilemiyorum..(Ben yine teşekkürü peşin ödemek istiyorum) şimdiden teşekkürler.. Konu image7 tarafından (04-16-2008 Saat 14:51 ) de değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: kalb atışı şeklinde imza yapımı buraya kadar doğrumu gittim bilmiyorum tweens animation frames menüsünü bulamıyorum farkında olmadan silmiş olabilirim odbe photoshop CE ben bu programıda daha ilşk kullanıyorum bazı simgeleri yanlışlıkla silmiş olabilirim |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/4547-kalb-atisi-seklinde-imza-yapimi.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Bask Yaz | This thread | Refback | 04-16-2008 20:10 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Resim Renklerini Ama | This thread | Refback | 04-16-2008 04:18 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |