| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. |
![]() |
| | LinkBack (3) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 4
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PSD Formatına resim eklemek teşekkür ederim ama sölediğim bu değildi. Çeşitli formatlarda PSD file lar var. Örneğin elimde wanted adlı PSD file var ancak buraya resim koyamıyorum. Bunula ilgili bilgi istemiştim. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Editör ![]() | Ce: PSD Formatına resim eklemek Şuan PSD yi açtım. Herhangi bir sorun yok şahsen istediğim resmi ekleyebiliyorum. Yalnız bahsettiğiniz şeyi tam manası ile anlamadım. ![]() PSD yi ekliyorum incelersin. Sadece ekleyeceğin fotoğrafı CTRL+O ile photoshopta açıp ister bunun üzerine sürüle istersen CTRL+A ile tümünü seçip CTRL+C ile kopyala. Wanted.psd çalışmasına dönüp yeni layer aç. en üste aç bu layerı. sonra CTRL+V ile yapıştır. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Yaş: 14 Mesajlar: 5
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: PSD Formatına resim eklemek bnde bişi sorabilirmiyim? ya bazılarınız psd eklemişsiniz bn indiriorum ama resmin üstüne getirince screen yapınca psd olmuo yani adamlıysa adam çıkıo arkada öğretebilirmisiniz nası yapcağımı? |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/4377-psd-formatina-resim-eklemek.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 05-14-2008 17:53 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Defter Teli Yapm | This thread | Refback | 05-11-2008 16:58 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-05-2008 16:50 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |