| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (5) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #11 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: bu banneri nasıl yaparım???? Referans'ın varsa yap tabi
__________________ What'sTha Fucc's .?\ |
| |
| Sponsored Links |
| |
| | #13 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: Türk Bayrağının Dalgalandığı Her Yer... Yaş: 20 Mesajlar: 218
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: bu banneri nasıl yaparım???? önceden baska sitelere yaptıın işler galiba öle şeyler
__________________ |
| |
| | #16 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: bu banneri nasıl yaparım???? bu banner 10 ytl'lik banner bile değiş çok basit aslında zaman bulursam yapar psd sini paylaşırım...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| |
| | #17 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: bu banneri nasıl yaparım???? Alıntı:
Müştürin Çok olur ozaman r10'da biraz takıl köşeyi dönersin
__________________ What'sTha Fucc's .?\ | |
| |
| | #18 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: bruksel Yaş: 23 Mesajlar: 4
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: bu banneri nasıl yaparım???? milletin gozu olmus para anasini satim gel ben belese yapim :D ama aynisini yapabilirmiyim bilmem :D |
| |
| | #19 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() | Ce: bu banneri nasıl yaparım???? benim sitem xxxx.org özür dilerim ama reklam amaclı sölemedim. yapabilirseniz iletişime gecelim hem bana ögretin hem siz yapın :) mail adresim xxxx@xxx.xxx Ayrıyetten hakana abi lütfen bir an önce dersi yayınla çok acil lazım Konu Kültürlü Kedi tarafından (04-03-2008 Saat 05:46 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Reklam ve mail! |
| |
| | #20 (permalink) | |
| Editör ![]() | Ce: bu banneri nasıl yaparım???? Alıntı:
Kendi çalışmanı yap forumda paylaş takıldığın yerde yardım eden olur. Konuda amacından sapmış durumda. Kilit.
__________________ ![]() | |
| |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/ders-istekleriniz/4311-bu-banneri-nasil-yaparim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - effaf Yaz Yapm | This thread | Refback | 04-02-2008 18:42 | |
| PhotoshopUzmani Forumlar - vBulletin | This thread | Refback | 04-02-2008 18:19 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-02-2008 17:47 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Efektler (Effects) | This thread | Refback | 04-02-2008 05:40 | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Anasayfa | This thread | Refback | 04-02-2008 03:51 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |