| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack (17) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: Ankara Yaş: 27 Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Resimleri manzaralara oturtma Resimleri gerçek anlamda manzaralara oturtmak için uygulanacak yöntemleri açıklayan bir yazılı ya da görüntülü ders göndermenizi rica ediyorum. Derste dekupe işlemlerinide açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler... |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Resimleri manzaralara oturtma en kısa zamanda sitemizde dersimiz yer alacaktır.
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Resimleri manzaralara oturtma Dekupe işlemleri Güçlü ve pratik Photoshop araçlarından biri olan Extract, dekupe işlemlerini kolaylaştırıyor. Photoshop’un, kıyıda köşede kalmış araçlarını keşfetmeye devam ediyoruz. Bu ay zor gibi görünen dekupe işlemlerinin Extract aracı ile nasıl kolayca ve birkaç dakika içerisinde tamamlanabileceğini göreceğiz. Aşağıdaki kartal kafasını, özellikle tüyleri vektörel olarak dekupe etmek oldukça zor. Extract içinse, bu işlem tam manasıyla çocuk oyuncağı! ![]()
| | |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dünya :) Yaş: 25 Mesajlar: 139
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Resimleri manzaralara oturtma Süpermiş yaw vertus fluid mask die bişe var onla uğraşıp duruyorum :) Peki bunu mask gibi nasıl yapıcaz?yani arkasına manzara koymak istesek kartalcığın nasıl yaparız :) Tamam buldum yolunu yeni layer açtım onuda tüm yaptıklarımın en altına attım altta kaldı al sana arkası planlı oldu :) Belki başka yolu vardır yinede cevap verirseniz sevinirim
__________________ The King Of OcE@nS ![]() Konu aldebaran tarafından (01-05-2008 Saat 19:07 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Buldum yolunu :) |
| | |
| | #5 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Resimleri manzaralara oturtma senin dediğin gibi yapılabilir en basiti bende aynı yöntemi kullanıyorum zaten ![]()
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Nov 2007 Mesajlar: 507
Teşekkür Et: 49
Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Resimleri manzaralara oturtma İlk defa gördüm.Çok teşekkürler ama gerçekten fırçayı küçük tutmak gerek... Belki hassaslık ayarı vardır ama ben görmedim.Bakmadım da... Tekrar teşekkürler...
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Resimleri manzaralara oturtma rica ederim birşeyler öğretebildiysek ne mutlu:)
| | |
| | #8 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Resimleri manzaralara oturtma Extract PS CS2 de nerede. Ben bulamadım
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: avusturya Yaş: 29 Mesajlar: 3
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Resimleri manzaralara oturtma ya lütven yardim edermisiniz heryerde herderste karsima cikiyor Duplicate Layer nerde bulamiyotum ben photoshopta |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |