| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007 Mesajlar: 2
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | html mail atma Merhabalar. uzun zamandır sitenizi takip ediyorum.sonunda üye oldum. Hazırladığım photoshop çalışmaşarımı html formatında mail atmak istiyorum.Fakat bu mailleri ek olarak değilde direk gözükmesiniiistiyorum.Html olarak kayıt ediyorum fakat gönderdiğimde karşı tarafta sadece resmin çerçevesi gözüküyor kendisi yok.Şimdiden teşekkkürler. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 24 Mesajlar: 5.392
Teşekkür Et: 187
Thanked 2.218 Times in 951 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ynt: html mail atma hazırladığın dersleri word dosyası olarak hazırlayıp atarsan yada forum sayfamızda PhotoshopDersleri bölümüner açarsanız bende sizin adınıza portala taşırım onyadan geçtiği müddetçe forum sayfasındaki ilgili bölümün linki http://www.photoshopuzmani.com/porta...27/board,30.0/
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| HTML mail nasıl atılır?? | stech | Sorularınız, Görüşleriniz ve İstekleriniz | 3 | 03-27-2008 19:13 |
| Html / Fontlar ve Kullanımı | HAKAN | Font | 0 | 09-27-2007 13:29 |
| html renkleri | HAKAN | Flash Movie programları | 0 | 02-28-2007 14:28 |
| html renkleri | HAKAN | Video ve ses işleme programları | 0 | 02-25-2007 20:12 |