| Duyuru |
| Ders istekleriniz Ders isteklerinizi bu alana yazınız. Bu bölüme açılan konular Editör onayından geçtiğinden hemen yayınlanmayabilir |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ders İstekleriniz Hakkında Ders isteklerinizi anlaşılır şekilde bize anlatırsanız ayrı konu açarak forum üstünde size dilediğiniz konuda yardımcı olabailiriz. Sadece photoshop değil dilediğiniz program hakkındaki isteklerinizide yazabilirsiniz. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aşağıdaki programlarda bu isteklere dahildir. Photoshop Dreamweaver Php Freehand Illustrator Pixel Art Flash Premiere CorelDraw InDesign
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ynt: Ders İstekleriniz Hakkında orda yazmayan programlar hakkındada yardımcı olunacaktır...
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007 Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ynt: Ders İstekleriniz Hakkında mrb ben yeni üye oldum herkese selam öncelikle:) benim bi ricam olacakti adminim hakan DFT LIGHT pluginsi yani photoshop programi olan bende var ama nasil calistigini bilmiyorum yani ugrasiyom yapamiyom bana yardimci olursaniz dualarim sizinle iyi forumlar |
| | |
| | #5 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ynt: Ders İstekleriniz Hakkında merhaba plugins lerinizi C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Plug-Ins\Filters dizinine atarsanız zaten otomatik photoshop'unuza yüklenecektir dediğim yere attıktan sonra photoshop'unuzu bir kere açıp kapamanız yetecektir.Filter menüsünde en alt kısımda belirdiğini göreceksiniz. uygulamalı dersinide yakında sizlere sunacağım...
| | |
| | #6 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ynt: Ders İstekleriniz Hakkında kusura bakmayin hakan benim kask ettigim olay su bende dft light plugini var onu yükledim ama pluginin su özelligi var sanki odaya günes gelmiste dolabin yansimasini yapiyo bir effeckt yani onun nasil yapilisini bilmiyorum tekrar yardimci oluraniz sevinirim iyi forumlar |
| | |
| | #7 (permalink) |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ynt: Ders İstekleriniz Hakkında sevgili kardesim en son soruma cevap verecekmisin eger bi bilginiz yoksa bu programdan söyleyin... bilmyiorsan bilmemek önemli degill ii forumlar |
| | |
| | #8 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ynt: Ders İstekleriniz Hakkında bu plugin resimlerdeki cizimlere parlama ve siluet yani gölge efekti veriyormuş ama ben fazla kurcalamadım bunu en yakın zamanda kurup bir inceleme yapıcam sanada ozaman resimli anlatımını yapıcam şuan bir fikrim yok hiç kullanmadım o plugingi...
| | |
| | #10 (permalink) | |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ynt: Ders İstekleriniz Hakkında Alıntı:
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. | |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Font Kullanımı Hakkında | HAKAN | Photoshop Eklentilerinin Kullanılması | 6 | Bugün 10:55 |
| Brushes Kullanımı Hakkında | HAKAN | Photoshop Eklentilerinin Kullanılması | 9 | 07-05-2008 15:41 |
| Renk Seçimi Hakkında Kitap Önerisi | HAKAN | Kaynaklar | 2 | 02-15-2008 22:33 |
| İllustrator Ders! | HAKAN | Adobe Illustrator | 2 | 01-29-2008 09:35 |
| Form Tasarımı Hakkında | HAKAN | Çeşitli Makaleler | 0 | 03-24-2007 18:29 |