| Duyuru |
| Çeşitli Makaleler Makalelerin paylaşılacağı alan |
![]() |
| | LinkBack (2) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Editör ![]() | ADSL hızımız normalde yüzde 80 le çalışır. Windows bu bağlantının %20sini varsayılan kendi işlemleri için ayırır bizde bunu %100 yapma yolunu anlatalım. Windows Xp Professional kullanıcılarına. Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #8 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.205
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Windows XP De ADSL Hızını Artıralım Bu Bi işe yaramıyor Ben Dnslerle hızı Arttırıyorum :) Flashgetle Eski Dnslerle Dosya Çekerken Speed 21 in üstüne çıkmıyordu BU Dnsleri Denedim Birden Fırladı 60 Üzerine :) Bazılarında Bu Ola Bilir Ama Tavsiyem Baya işe yarıyor 195.175.39.39 195.175.39.40 |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/cesitli-makaleler/3176-windows-xp-de-adsl-hizini-artiralim.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzman - Trkiyenin Photoshop Portal - Kartvizit Yapm | This thread | Refback | 04-01-2008 11:30 | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Dersler | This thread | Refback | 02-20-2008 21:09 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |