| Duyuru |
| Brush Photoshop brush ları ile ilgili kaynak, haber, sorun ve çözümleri paylaşabileceğiz alan |
![]() |
| | LinkBack (1) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() | Onemic Brush Pack Benim tüm kullandığım fırçaları size sunuyorum İndirdiğinize pişman olmuyacaksınız.. 841 adet fırça bulunmaktadır,ayrıca en önemli noktası tüm bu fırçaları tek bir dosya içerisinde topladım uğraşmanıza gerek kalmıyacak. Yabancı arşivlerden topladığım çok estetik fırçalardır. Ss koyamıyorum çok fazla var :) Boyut : 80 mb Buyrun : İndirmek İçin ; RapidShare: 1-Click Webhosting |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Yalova Yaş: 19 Mesajlar: 1.205
Teşekkür Et: 112
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Onemic Brush Pack Kardeşim 10 numara oldu çok sağol bıktım tek tek brush yuklemekten : [ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.511
Teşekkür Et: 50
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Onemic Brush Pack dostum içeriğinden bahsedermisin biraz ne tür brush'lar var :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.511
Teşekkür Et: 50
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Onemic Brush Pack baya bi brush varmış hepside birbirinden güzeller karışık hertürlü brush ellerine sağlık dostum :)
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.photoshopuzmani.com/brush/3878-onemic-brush-pack.html | ||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Photoshop Uzmanı - Türkiyenin Photoshop Portalı - Anasayfa | This thread | Refback | 03-01-2008 13:25 | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |