| Duyuru |
| Brush Photoshop brush ları ile ilgili kaynak, haber, sorun ve çözümleri paylaşabileceğiz alan |

![]() |
| | LinkBack (10) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #13 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Türkiye Yaş: 34 Mesajlar: 239
Teşekkür Et: 3
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Brush Arşivi çok teşekkürler üstat ...
__________________ NOT:İMZA KURALLAR DIŞINDA OLDUĞUNDAN İMZA ENGELLENMİŞTİR!.. KURALLARI OKUYUNUZ... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: bursa Mesajlar: 576
Teşekkür Et: 232
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Brush Arşivi Arkadaşlar ilk resimdeki gibi yüklediğim tüm brushları tek bir tabloda görebilmenin bir yolu varmı?Eğer varsa paylaşırsanız sevinirim..
__________________ |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Dem ThugzZ!.. Yaş: 19 Mesajlar: 1.683
Teşekkür Et: 145
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Brush Arşivi Alıntı:
Tek Bir Yolu Var Bütün Brushları Yükemiş Arakdaşlardan Birisi Photoshop'da Brushları Pack Olarak Kayıtedip forumu koycak ![]()
__________________ What'sTha Fucc's .?\ | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: May 2008 Bulunduğu Yer: Almanya Yaş: 27 Mesajlar: 1
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Brush Arşivi arkadaşlarım valla hiçkimse laf etmesin google dan aradım buldum bu siteyi valla cok güzel ben daha acemiyim... daha dün photoshop indirdim suana kadar fazla resim yapmadım .. ama hem program süper hemde bu site... |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |