| | #1 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.323
Teşekkür Et: 170
Thanked 2.073 Times in 924 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Photoshop CS4 11.0 (BETA) ![]() In late 2007, the company has provided its ADOBE trusted partners and beta testers a new test version of Adobe Photoshop CS4 v11.0 Type: Graphic Editor Developer: Adobe Release Date: 2008 Version: Beta Language: English Size: 625 Mb ![]() RapidShare: 1-Click Webhosting (PART-1) RapidShare: 1-Click Webhosting (PART-2) RapidShare: 1-Click Webhosting (PART-3) RapidShare: 1-Click Webhosting (PART-4) RapidShare: 1-Click Webhosting)(PART-5) RapidShare: 1-Click Webhosting (PART-6) RapidShare: 1-Click Webhosting (PART-7)
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| The Following 5 Users Say Thank You to HAKAN For This Useful Post: | kkursatt (03-08-2008), Kültürlü Kedi (02-29-2008), mehmetcece76 (06-16-2008), mouse (03-12-2008), onemic (02-29-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.538
Teşekkür Et: 51
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Photoshop CS4 11.0 (BETA) :D valla ya allah bilir bu nasıldır eyvallah dostum :-)
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: İstanbul Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 4
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop CS4 11.0 (BETA) ekstradan fazla birşey olduğunu zannetmiyorum aynı şekilde Cs2-Cs3 tede öyle olmuştu |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Dec 2007 Bulunduğu Yer: kayseri Yaş: 20 Mesajlar: 11
Teşekkür Et: 4
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Photoshop CS4 11.0 (BETA) Ben indiriidm cs3 ü olan indirmesin cs3 letek farkı ismi cs4 baskada yok sölim cs2 ise indirin tavsiye |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Oct 2007 Bulunduğu Yer: Kocaeli Yaş: 26 Mesajlar: 7
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ce: Photoshop CS4 11.0 (BETA) Arkadaşlar, Bilerekmi Konuşuyorsunuz Yoksa Kafadanmı Atıyorsunuz? CS3 Kullanıyorum Ben ve 512 RAM Yetiyor Tabi 512 Değil Benim.... Herşeyi Geçin CS3'den En Belirgin Farkı Açılış Ekranındaki Resim Olayı..... Siz Fark Yok Diyin Ama Sürekli Bilgisayarınız Güncelleme Yapar, Virüs Programınız Güncelleme Yapar vs.vs.vs... Neden! Eskisine Nazaran Bilgisayarınız Daha Güvenli Olsun Diye, Yeni Çıkan Virüsler Programınıza Yakalansın Diye... Buda Aynı, Görüntüde Belki Değişiklik Yok Peki Kaçınız Geçipte Menülere Baktı veya Menülerde Aynı Diyelim Kaçınız Menülerin İçeriklerini Tek Tek Kontrol Ettide Genel Bir Yorum Yapıyorsunuz? CS3'den Son Derece Memnunum ve Adobe Kendi Resmi Sitesinde Verir Vermez CS4'üde İndiriyorum :) Hadi Hayırlı Geceler, Sabah Olmuş Yaaa :D |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 205
Teşekkür Et: 2
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Photoshop CS4 11.0 (BETA) valla ben adobe premier cs3 yüklemeye çalıştım 1 gb ram istedi yükleme sırasında. sonra gittim ram aldım ardından photoshop cs3 yükledim. ama ps cs3 yükleyen arkadaşalrımın bazıları söyelmişti yükleme sırasında 1gb ram istediğine dair bi uyarı aldıklarını. |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |