| Duyuru |
| Actions Photoshop Actions ile ilgili kaynak, haber, sorun ve çözümleri paylaşabileceğiz alan |
![]() |
| | LinkBack (17) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| |
#1 (permalink)
|
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Teşekkür Et: 161
Thanked 1.809 Times in 840 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fotografcılar İcin Aksion Efekti ![]() Kullanımı: atn uzantılı dosyaları C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Photoshop Actions\ klasörüne kopyalayın Photoshop'u açın ve Window/Actions/ (veya alt+F9) diyerek actions panelini açın, panelin sağ üst köşesindeki küçük ok simgesine tıkladığınızda açılacak olan pencereden actionların listesini görebilirsiniz.. Dilediğinizi seçip resminize uygulayın.. Önce resmi açıyoruz Sonra aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi örn. photographer toolkit 1 isimli actionu yüklediğimde onun altında bir liste çıkıyor, oradan mesela sephia'yı seciyorum ve alttaki play butonuna basıyorum , bunu yaptığımda işlem başlıyor, arada sizden onay ister, bu durumlarda continue veya ok diyerek o basamakları geçin ![]() Sonuç: Önce sephia sonra da Ripple frame uyguladım: ![]() Bu da "Tiling Machine for portrait picture" actionu uygulanmış olan resim.... ![]() RapidShare: 1-Click Webhosting
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| Sponsored Links |
| |
| | #3 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.269
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Fotografcılar İcin Aksion Efekti link yenilenmiştir.
| | |
| | #5 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Fotografcılar İcin Aksion Efekti rica ederim dostum...
| | |
| | #8 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 19 Mesajlar: 109
Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Fotografcılar İcin Aksion Efekti gayet iyidir..bunları ben kullanıyorum zatenn..saol.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: Fotografcılar İcin Aksion Efekti rica ederim dostum...
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Zoom Efekti | HAKAN | Photoshop Dersleri | 7 | 04-22-2008 19:08 |
| Web 2.0 İçin Arka Fonlar | HAKAN | Çeşitli Makaleler | 1 | 01-19-2008 12:25 |
| TAŞINDI: Fotografcılar İcin Aksion Efekti | HAKAN | Plug-ins | 0 | 10-04-2007 17:07 |
| Plastik yazı efekti | HAKAN | Photoshop Dersleri | 0 | 03-21-2007 10:43 |