| Duyuru |
| Actions Photoshop Actions ile ilgili kaynak, haber, sorun ve çözümleri paylaşabileceğiz alan |

![]() |
| | LinkBack (17) | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #21 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa Ciry'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.598
Teşekkür Et: 140
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Fotografcılar İcin Aksion Efekti Eyw kardeşim Lazım Olur
| |
| | #23 (permalink) |
| İlerleyen Günlerde Profesyonel PS'ci olacak :) ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: İstanbuL Yaş: 18 Mesajlar: 67
Teşekkür Et: 9
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: Fotografcılar İcin Aksion Efekti tşkler saol
__________________ Acemiyim, Eziğim, Yeniyim Ama PhotoShop Öogrenince Kedi Gibi Olurumm ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Sitenin Demirbaşı ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu Yer: İstanbul Yaş: 16 Mesajlar: 1.549
Teşekkür Et: 52
Resimler: 2 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: Fotografcılar İcin Aksion Efekti bunları ben gördümdü bi yerde ama yinede güzel almamıştım orda =)
__________________ ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu Yer: marmaris Yaş: 26 Mesajlar: 1
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Fotografcılar İcin Aksion Efekti slm arkadaşlar ben bu işlemi yapamadım bana yardımcı olabilirmisiniz mail adresim bayan.bela hotmail teşekkürler şimdiden |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu Yer: istanbul Yaş: 24 Mesajlar: 3
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ce: Fotografcılar İcin Aksion Efekti ellerine saglık arkadaşım
__________________ iyi şeyler paylaştıkça çogalır,, zorluklar ise paylaşırsan aşılır:) |
| | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Zoom Efekti | HAKAN | Photoshop Dersleri | 7 | 04-22-2008 19:08 |
| Web 2.0 İçin Arka Fonlar | HAKAN | Çeşitli Makaleler | 1 | 01-19-2008 12:25 |
| TAŞINDI: Fotografcılar İcin Aksion Efekti | HAKAN | Plug-ins | 0 | 10-04-2007 17:07 |
| Plastik yazı efekti | HAKAN | Photoshop Dersleri | 0 | 03-21-2007 10:43 |