| Ce: Bu kadar mesajdan sonra geç olsunda güç olmasın :) Alıntı: HAKAN´isimli üyeden Alıntı
senin yaptığın çalışmaları buraya koyuyorsun ben ve diğer arkadaşlarımda sana hatalarını söylüyoruz önerilerimizi sunuyoruz kısaca yapıcı oluyoruz sonuçta burda kazanan kim oluyor herkes sen bilgi kazanıyorsun bizde yeni bir dost daha iyi niyetli çalışmalarını takip ediyorum gayet iyi yol alıyorsun foruma geldiğin ilk günüde biliyorum çok azimli birisin sana bu forumda herzaman destek çıkan yardım eden olur sen yeter ki öğren pes etme şimdi sen diyorsunki bu forumda diğer başarılı arkadaşları görünce hevesim kalmadı senin ne eksiğin var ondan benden diğerinden sonuçta hepimiz aynı yollardan geçtik bir evre süresi gibi yumurta içinde bir civciv oynuyosun sen şuan seni yi anlıyorum hayalgücü sınırlı kendini aşamıyorsun ama düşünsene şöyle birde ilerde o kıracağın yumurtadan çıkmak var böyle düşünerek ancak pes etmiş olursun sen böyle yapma ki bundan sonraki nesil senden esinlenmesin biri gelip dedimi sana bu dediklerinin aynısını benim gibi sende çevir biyerden photoshop sadece program hiç birşey photoshop'un elinde değil senin hayal gücün olmasa o bir hiç birde burdan düşün ve pes etme!!! |
haklısın dostum =) |