Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 11-12-2007, 00:48   #1 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Teşekkür Et: 170
Thanked 2.071 Times in 924 Posts
Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future
HAKAN - MSN üzerinden Mesaj gönder
Exclamation PhotoshopUzmanı Hakkında Görüşleriniz

PhotoshopUzmanı sitemizin hakkındaki iyi kötü yorumlarınız bekliyoruz kısa zamanda bence büyük işler yaptığımız bilmeyenlere bazı şeyler öğrettiğimiz yeri geldiğinde öğrendiğimiz herkesin birbirine yardımlaşma amaçlı destekleri güzel bişe sitemizin genel amacıda bu değilmi zaten:) sevgi saygı çerçevesinde bir grup insan bir sitenin içinde birbirlerine bilmedikleri konularda destek olmaları daha ne olsun:) şimdi sitemiz hakkında yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyoruz...Ben site hakkında bir beyanat bildirmicem zaten sitenin temellerini ben attım kendi zevkime göre bişe yaptım sizde bunun üstüne bir kaç benim atladığım ve buda olsa daha iyi olur dediğiniz bir yenilik istiyoruz gibisinden katkılarınız olabilir diye düşündüm...

ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!..
HAKAN is offline   Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links