Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 10-31-2007, 12:04   #22 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Teşekkür Et: 186
Thanked 2.210 Times in 951 Posts
Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future
HAKAN - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ce: Hakan'a Kışla Yolu Göründü

Alıntı:
nohcix´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaş 25.Üniversite öğrencisiydim taki son verilen şehitlerimize kadar.Şehitlerimizin haberi duyulduğu anda üniversiteme verdiğim dilekçe ile eğitimimi çok sevdiğimi mühendisliğimi durdurmuş bulunmaktayım.Vatan sevgisi mühendislikten daha önemli.Bunları neden buraya yazdım bilmiyorum.İçimden geldi.Site yöneticisi HAKAN arkadaşımız seni tanımıyorum fakat bir bakmışssın aynı bölükte yer alırız.:D:D Şaka bir tarafa herşeyin hayırlısı.

Bilgisayar mühendisliği 2.ci sınıf öğrencisiydim.Önceden bilgisayar programcılığını bitirdim.DGS ile mühendisliği kazandım.Tasarıma çok hevesliyim MYO'da okurken o kadar profesyonelce bilgiler vermemişlerdi.Fakültede ise MYO'dakinin zerre kadarını daha görmedim.Genelde yazılım üzerine.Forum'unuza üye oldum,yapılmış örneklere baktım.GErçekten kaliteli profesyonelce yapılmış örnekler var.İnşaAllaha asker dönüşü sitenizde online sürem yükselir ve sonuçta meyvelerini alırım tabi sizlerin yardımı ile... Benim design hakkında bilgim amatörce fakat iş yazılıma gelince:D:D:D ... C,C++,Data structure using C++ alanlarında kendimi çok iyi geliştirdim.... Şimdi buna da niye yazdın diyeceksiniz.Bu da içimden geldi.:D:D Başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın...

HAkan kardeş sana da bana da hayırlı teskereler.KAsım da askerim.İnşallah ilk grup çıkar.Biliyorsun 2 grupta dağıtacaklar.Ayın 10'unu iple çekiyorum bakalım neresi gelecek.

Herşey Vatan İçin.

Allah'a emanet olun...

sanada iyi teskereler kardeş öğrenme konusunda burda çok şey öğretiriz sana inşallah asker dönüşü senin uzmanlık alanın ilede ilgili bir bölüm açarsın bizde bilmediklerimizi öğreniriz inşallah:)

ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!..
HAKAN is offline   Alıntı ile Cevapla