Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 06-11-2008, 21:00   #1 (permalink)
Young Thug
Editör

Young Thug - ait Avatar

Teşekkür Et: 145
Tecrübe Puanı: 3 Young Thug will become famous soon enoughYoung Thug will become famous soon enough
Young Thug - MSN üzerinden Mesaj gönder
Yoğun Renkli Çizgiler Efekti [ İstek ]

İstek Üzerine Renkli Yoğunlaştırılmış Çizgiler

1.ADIM; Daha sonradan şeklimizi yerleştireceğimiz bir arkaplan hazırlayalım
Yeni bir çalışma sayfası açalım ben boyunu 600x 580 yaptım siz istediğinizi yapın sonra açtığımız sayfanın layer'ına sağ tıklayarak Blending Options-Gradient Overlay a gidelim blend style Radial olsun ve koyu mavi bir renk uygulayalım resimdeki gibi

2.ADIM; Arkaplanla işimiz bitti şimdi ise yeni bir layer daha Açalım ve bunun tamamını koyu siyah'a boyuyoruz.

3.ADIM; Şimdi dalgalı çizgileri yapmanın ilk adımını atıyoruz. Filters>Render>Fibers. Variance'ın değerini 36 olarak Strength'in değerininide 1 olarak veriyoruz.

4.ADIM; Fibers i uyguladıktan sonra Filters>Blur>Motion Blur. a gidelim distance 999 ' değerini verelim ve angle 90 derece olarak ayarlayalım

5.ADIM- Resme şeklimizi verdik sıra rengini vermeye geldi. layer'a sağ tıklıyoruz ve blending options-gradient overlay'a kutusuna gidiyoruz blend modunu "Overlay" yapıyoruz ve şu renkleri veriyoruz; koyu mor, mavi, yeşil, sarıyla başla, ve kırmızı.

6.ADIM;Rengini Verdiysek şimdi bu şekilin bir kısmını alalım Lasso Tool (L),u seçelim feather option'u 30px verelim daha sonra istediğimiz gibi resmin bir kısmını seçelim ve Layer>Layer Mask>Reveal Selection. ile bu seçili alanın kopyasını alıp 1.Adım'da hazırladığımız arka plana yerleştirelim

SONUÇ; Bu efecti heryerde kullanmak mümkün olduğu kadar sizin hayal gücünüzde saklıdır. kolay gelsin. :)

Gerçek Tasarım Fikir Çalışmasıdır...

Young Thug is offline   Alıntı ile Cevapla
The Following 5 Users Say Thank You to Young Thug For This Useful Post:
-MGEY!K- (06-11-2008), derya (06-11-2008), EndoplazmikBİRkuluM (09-19-2008), illegal43 (06-11-2008), limitsiz11 (06-11-2008)
Sponsored Links