Bugünden itibaren sanırım asker olduğum kanıtlandı askere giderken hiç üzülmüyorum çünkü herkesin desteğinin arkamda olduğunu biliyorum neyse sanırım bir müddet daha burdayım ve yakın zamanda askerde olacağımdan aranızda olamayacağım ara sıra hafta sonları çarşı izinlerinde aranızda olacağım bu zaman zarfında size dersler konusunda sanırım pek yardımcı olamayacağım benim yerime Tuhan ve Scheenflocke arkadaşımız ve diğer şuan hatırlamadığım arkadaşlarım biliyorum size yardımcı olacaktır site hakkında bir sorununuz olacak olursa
fazo1903@gmail.com adresinden yardım isteyebilirsiniz. (ama sadece site aksaklıkları hakkkında dersler ve photoshop hakkında olmassa sevinirim)
Şimdi diceksiniz bu satırları neden aşağıya çektin bilmem içimden geldi

bütün photoshop kullanıcılarını tanımadıklarımı herkesten ayrılacağımdan sanırım biraz üzüntülüyüm bir yandanda vatani borcumu ödeyeceğimden sevinçliyim hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın yakın zamanda görüşmek dileği ile hepinizi allaha emanet ediyorum...
içinizden gelen yazıları bu başlık altında devam ettirirseniz sanırım onları okuyacak zamanım olacak okuduğumda desteğinizin arkamda olduğunu bilmek bana güç verecek yazmayan arkadaşlarada darılmıcam
canları sağolsun nediyelim... Asker Gider Photoshop Ahalisi Bekler