Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 05-14-2008, 01:06   #4 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Teşekkür Et: 208
Thanked 2.264 Times in 978 Posts
Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future
HAKAN - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ce: Tasarıma Başlıycam ama uzmanlara bikaç soru..

ilk olarak logo yapmanın yolu biraz senin şevkine ve zevkine ve birazda tabi ince fikire dayanır ayrıca öğretmenine katılmıyorum tasarımdanda bir haber olduğu belli zaten görsel açıdan en iyi ve en kolay logoyu photoshop üstünde oluşturabilirsinki piyasada bulunan bir çok logo da photoshop'tan çıkmaktadır bu yüzden öğretmenin tek programa takılı kalmış öyle gidiyor... web sitesi çizimi içinde görsel açıdan ben web2.0 tarzını çoğunlukla tercih ediyorum görsel açıdan daha göze hoş geliyor sanırım artık o moda corelmi photoshop mu demişsin ikisininde ayrı ayrı özelliklerinin olduğunu söyleyebilirim ama corel draw'da yaptıklarını photoshop'u iyi derecede biliyorsan zaten yapabilirsin flash'ı hiç tartışmıyacağım zaten photoshop'ta çizdiğin template'i flasha aktarıp gerekli işlemleri yapabiliyorsun ben tasarım işinde gerçek anlamda template çizmek istiyorsan kullanacağın 3 program var bunlardan biri photoshop 2 dreamweaver 3 zevke göre flash'tır...

Photoshop icad oldu,elim çizdi, vurdum sağlı sollu!..
PhotoshopUzmanı
HAKAN is offline   Alıntı ile Cevapla