| Duyuru |
| 2.El Alım - Satım Hertürlü ikinci el ürünün alınıp satılması... |

![]() |
| | LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu Yer: denizli Yaş: 17 Mesajlar: 9
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | laptop satmak istiyorum ![]() laptopum var satmak istiyorum marka : vestel ram : 1 gb e.kartı: paylaşımlı 251 işlemci: çift işlemci 1.6 harddisk : 120 gb ekran : 15.4 vista home basic yüklü daha sırfırdır alalı bir ay oldu ancak laptopa ihtiyacım kalmadı faturalıdır 2 sene garantisi var ayrıca 200 ytl lik hediye çeki var... fiyat :750 ytl |
| | |
| Bu mesaja teşekkür edenler | illegal43 (06-06-2008) |
| Sponsored Links |
| |
| | #2 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: laptop satmak istiyorum resmini paylaşırmısın burda kardeşim...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| PhotoshopUzmanı Kurucusu ![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007 Bulunduğu Yer: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2 Yaş: 23 Mesajlar: 5.378
Teşekkür Et: 175
Thanked 2.159 Times in 944 Posts
Resimler: 38 Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ce: laptop satmak istiyorum modelini yazarsan birde...
__________________ ![]() ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Çalıştı Çalıştı En Sonunda Bişeler Öğrendi :) ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: Karadeniz Mesajlar: 230
Teşekkür Et: 7
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: laptop satmak istiyorum evet markası kafalarda soru işareti bırakıyor.
__________________ ![]() Hayal Gücümü kaybettim. "HÜKÜMSÜZDÜR" |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Bulunduğu Yer: in HussLa Ciry'z GhettozZ.! Yaş: 19 Mesajlar: 1.598
Teşekkür Et: 140
Resimler: 22 Tecrübe Puanı: 3 ![]() ![]() | Ce: laptop satmak istiyorum Parçaların Markasını Modeli yazarsan iyi olur Dostum.
| | #10 (permalink) |
| Editör ![]() Üyelik Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 201
Teşekkür Et: 0
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Ce: laptop satmak istiyorum Fiyatı çoooook! Bende notebook alcam bu arlar fiyatları markaları özellikleri iyice araştırdım. bu fiyata bundan daha iyi özelliklere sahip sıfır makina alabilirler arkadaşım. Bence fiyat konusunda biraz daha düşün ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| istiyorum, laptop, satmak |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
| |