Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 08-24-2007, 13:59   #1 (permalink)
HAKAN
PhotoshopUzmanı Kurucusu

HAKAN - ait Avatar

Teşekkür Et: 171
Thanked 2.122 Times in 935 Posts
Tecrübe Puanı: 10 HAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant futureHAKAN has a brilliant future
HAKAN - MSN üzerinden Mesaj gönder
Fotografcılar İcin Aksion Efekti

Kullanımı:
atn uzantılı dosyaları C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Photoshop Actions\ klasörüne kopyalayın

Photoshop'u açın ve Window/Actions/ (veya alt+F9) diyerek actions panelini açın, panelin sağ üst köşesindeki küçük ok simgesine tıkladığınızda açılacak olan pencereden actionların listesini görebilirsiniz..
Dilediğinizi seçip resminize uygulayın..

Önce resmi açıyoruz
Sonra aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi örn. photographer toolkit 1 isimli actionu yüklediğimde onun altında bir liste çıkıyor, oradan mesela sephia'yı seciyorum ve alttaki play butonuna basıyorum , bunu yaptığımda işlem başlıyor, arada sizden onay ister, bu durumlarda continue veya ok diyerek o basamakları geçin

Sonuç:
Önce sephia sonra da Ripple frame uyguladım:

Bu da "Tiling Machine for portrait picture" actionu uygulanmış olan resim....

RapidShare: 1-Click Webhosting

ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER!..
HAKAN is offline   Alıntı ile Cevapla
The Following 7 Users Say Thank You to HAKAN For This Useful Post:
aLuCarD (04-01-2008), dimple (03-16-2008), illegal (02-19-2008), illegal43 (06-18-2008), onemic (03-01-2008), wburaw (02-22-2008), Young Thug (02-22-2008)
Sponsored Links