Tekil Mesaj Gösterimi
Eski 02-12-2008, 15:49   #1 (permalink)
FAUST
VIP

FAUST - ait Avatar

Teşekkür Et: 1
Tecrübe Puanı: 10 FAUST isimli üye tecrübe puanını kapatmıştır.
FAUST - MSN üzerinden Mesaj gönder
Thumbs up Sabotage 1943 (PC Game)

Tür:FPS
Yapımcı:Replay Studios
Dağıtımcı:dtp entertainment
Platform:PC
Çıkış Tarihi:Q4 2008
Web:Replay Studios
Video(GC 2006 Trailer):Game Movies: Sabotage GC 2006 Trailer - Demo Movie Patch Download Section - GamersHell.com
Screenshots:Tiscali Games - Sabotage 1943 galerie obrazkù

Konu:Fransa 1940. Fransa'nın gizli, umutsuz ve acımasız kurtuluş mücadelesi çoktan başlamıştı.
Ajan, sabotajcı ve Fransız direnişçi partizanı -yani La Résistance üyesi olan biz çoktan bu direnişini çindede buluruz kendimizi...Nazi ler ülkedeki her şeyi kontrol altında tutmaktadırlar. Her türlü direnişe ise zalimce karşılık vermektedirler.Açıkça Nazi lerle savaşmak hiçte akıllıca değildir. Bu yüzden düşanla savaşmak için başka bir yol bulmanız gerekmektedir. Nazi lere kaşı gizlice savaşacak ve zararsız bir sivil olarak görünmeniz gerekecek...Oyunda 22 bölüm olacak. Oyunda ki davranışlarınız La Résistance içinde ve çevredekilerle etkileşiminizi etkileecek. Bulduğunuz veya çaldığınız üniformalarla askeri üstlere sıza bileceksiniz. Asıl ilginç olansa oyundaki "Playing Dead Mode" (Ölü Taklidi) özelliği. Bir tuşla ölü taklidi yapıp düşmanı yanılta bileceksiniz... (Açıklama Alıntıdır.)

Uzun zamandır bayan karaterle oyun oynamamıştım, güzel olacak bu deneyim. Karakterde sağlam hani...

"Önemli olan 'zamana bırakmak' değil, 'zamanla bırakmamak'tır.."
Şimdi bana, geçen o zamanın unutulmaz sancısı kalır...
'Ben her zaman doğru olmayabilirim, ama ben asla yanlış değilim.'
22.03.08
FAUST is offline   Alıntı ile Cevapla
Sponsored Links